Pentru dvs. ca si client, este foarte rapid, ușor și sigur!

Principiul este simplu: tu, în calitate de consumator, intri pe www.3servicii.ro și alegi categoria potrivită nevoilor tale. După ce ai ales categoria, completezi un formular cu informații despre ceea ce vrei să faci sau de ce ai nevoie, în cazul în care doresti să fii contactat. După ce ai trimis solicitarea prin 3 Servicii, furnizorii noștri din zona solicitată sunt notificati automat. Toate informațiile sunt trimise pe e-mail în detaliu. Totul, cu excepția informațiilor tale de contact.Furnizorii care se consideră capabili să efectueze lucrarea conform specificațiilor tale pot alege să vă ofere o cotatie.[/Show-Bio]

De ce să folosești platforma 3servicii ?

Publicându-ți serviciile pe 3Servicii beneficiezi de promovare prin diferite canale media, rețele sociale, motoare de căutare,iar aceasta te ajută să oferi serviciile tale unui public cât mai larg. Sistemul de programări integrat dă posibilitatea clienților să solicite o programare pentru serviciile oferite de tine. Poți adăuga membrii echipei/ angajatii, iar clienții pot opta pentru un angajat anume în momentul programării Toate programările pot fi vizualizate si gestionate în orice moment. Poti incepe să-ti construiești reputație, să devii cunoscut pentru serviciile oferite în urma recomandărilor primite din partea clienților. Primiți notificări instant când un client publică un anunț pe site sau solicită serviciile dvs.

Pe 3 Servicii, puteți găsi informații despre clienți, unii au prezentari extinse cu serviciile oferite, unii au, de asemenea, evaluări de la clienții anteriori, etc. Toți furnizorii noștri sunt verificati de 3 Servicii pentru a ne asigura că acestia sunt parteneri calificati si oferă clientilor încredere în folosirea serviciilor.

Exemple de solicitări la 3 Servicii

Iată câteva dintre cele mai recente:
• Curățarea unui apartament de 90 mp în Sibiu, 7/5 2018
• Curățarea la domiciliu a unei case de vacanță de 220 mp în Avrig, o dată, 7/10 2018
• Montare instalație de aer conditionat, 29/1 2018
• Raschetarea podelelor de aproximativ 35-40 mp în Västerås, 2/4 2018

Iată câteva dintre cele mai populare categorii: servicii pentru acasa, renovări si curățenie, saloame de cosmetica.

Doriți să fiți promovat pe 3Servicii?

Dacă sunteți un furnizor și doriti să fiti notificat la toate cererile clientilor, puteți lăsa un mesaj și va vom contacta să va spunem ce opțiuni sunt disponibile.

3Servicii se extinde puternic!

In curand vor exista aplicații lansate atât pentru Android, cât și pentru iOS.

De ce să folosesc 3Servicii?

• Gasim furnizori care ar putea și vor să raspunda solicitărilor dvs. chiar acum.
• Suntem cei mai buni, deoarece oferim cele mai multe răspunsuri la cererea dvs.
• Suntem liberi pentru tine ca și consumator. Nu riscați nimic.
• Vă permitem să oferiți furnizorilor feedback, oferind furnizorilor toate motivele pentru a face o treabă bună și serioasă.
• Realizăm revizuiri manuale ale cererilor și ale furnizorilor. Siguranță pentru toți!
• Suntem o companie serioasă cu o vastă experiență în furnizarea de servicii. Suntem buni la ceea ce facem!

Inregistreaza-te: www.3servicii.ro

© 2015 DC Internet Services. All rights reserved.
Top