Tot ce ai nevoie pentru găzduirea sit-ului tau!

Servicii de Web Hosting Profesionale. Alege unul dintre planurile de găzduire și bucură-te de performanță de top și cel mai bun serviciu de asistenţă tehnica

Serviciile de gazduire includ

Eficiență maximă

Siguranța, stabilitatea și rapiditatea sunt toate deosebit de importante. Ne străduim să menținem un uptime de 99,99% pentru site-ul tău. Serverele noastre funcționează pe CloudLinux – sistemul de operare de top pentru furnizorii de găzduire web. Ne reînnoim sistemele în mod constant, protejăm serverele de atacuri DDoS și le îmbunătățim viteza cu cele mai noi tehnologii LiteSpeed.

Interfață de administrare cPanel

Ai cel mai avansat panou de administrare pentru gazduirea web, de unde poți administra ușor toate aspectele site-ului tău.

Storage SSD de inalta performanta

Viteza de scriere/citire de 550 Mbps si timpul de acces de 0,015 ms asigurate de acest tip de storage, vor face ca site-ul tau sa aiba un timp foarte mic de incarcare. Astfel, motoarele de cautare il vor pozitiona inaintea altor site-uri.

Datele Sunt Securizate

Îți protejăm site-urile cu mai multe niveluri de siguranță, efectuand copii de rezervă zilnice sau săptămânale. Vizitatorii tăi se vor bucura de latență minimă, deoarece ne implementăm serviciile în centre de date conectate la nivel global.

© 2015 DC Internet Services. Toate drepturile rezervate
Sus