Solicita o Cotatie

 

Catalog de produse online reprezinta un site web de prezentare a produselor. Este util companiilor care nu au nevoie de un magazin online, insa doresc sa isi promoveze produsele pe Internet.

 

Un magazin online, este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

 

Site-ul de prezentare are rolul de a oferi mai multă vizibilitate, de a prezenta publicului serviciile sau produsele pe care se bazează o afacere și de a prezenta anumite informații din domeniul de activitate al unei afaceri.

 

Pentu a va putea da o cotatie cat mai exacta verifica functionalitatile incluse pentru fiecare model de site, alege tipul de site pe care il doresti si  descrie serviciile suplimentare de care ai nevoie.

Te rugam sa formulezi o descriere a site-ului dorit, care sunt categoriile principale ale site-ului, numarul aproximativ de produse prezentate sau comercializate, serviciile prestate, precum si orice alte informatii care ne pot ajuta sa  revenim cu o oferta concreta.

 

Ne trimiti detalii despre proiectul pe care vrei sa il realizam si noi iti trimitem in cel mai scurt timp o oferta completa.

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon

  Alege o optiune

  Numele companiei (in cazul firmelor)

  Selectati tipul de serviciu dorit

  Site actual

  Alte detalii

  © 2015 DC Internet Services. Toate drepturile rezervate
  Sus